Computer

Met de computer als hulpmiddel kun je ook verhalen vertellen. Je kunt je eigen game maken of je eigen wereld creëren in Virtual of Augmented reality. Een game vertelt altijd een verhaal, maar ook een 3D filmpje of een virtuele wereld of animatie die je zelf gebouwd hebt. Bovendien zijn dit technieken die in de toekomst alleen maar belangrijker zullen worden, dus waarom de kids er niet op voorbereiden? En wat is nu leuker dan je eigen smartphone te mogen gebruiken in de klas?

Ik kan de volgende workshops verzorgen:

De bovengenoemde duur en kosten van de workshops zijn gebaseerd op een enkele les. Er kunnen ook ook combinaties gemaakt worden (bijvoorbeeld Virtual en Augmented Reality, dus Mixed Reality) en dan geef ik korting. De workshop Game maken kan ook uit meerdere lessen bestaan, waarbij de kinderen dieper ingaan op de stof.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat ik per dag en in totaal geboekt wordt. Een enkele workshop van 1,5 uur kost bijvoorbeeld € 175, terwijl een hele dag workshop(s) € 450 kost. Bij langere trajecten kan ik nog meer korting geven. Ik maak graag een offerte op maat.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. reiskosten á 35 cent per km.