Thuis

Verhalen vertellen

Workshops voor scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Je kunt op vele manieren mensen overtuigen met een verhaal. Dat kan op het toneel, maar ook in een podcast. Ik laat kinderen op verschillende manieren kennis maken met deze vaardigheid.

Op & Af is

Jan-Willem Hoogakker. Ik geef workshops op verschillende gebieden op scholen in zowel het primair als voortgezet onderwijs. Het vertellen van een verhaal is een van de belangrijkste vaardigheden die je als mens nodig hebt. Je kunt ermee ontroeren, informeren, inspireren en mensen laten lachen. Als je je boodschap verpakt als verhaal zijn mensen meteen geboeid.

In de aanbieding

Dingen die ik kan

Drama

Drama is bij uitstek een mooie vorm om fysiek én mentaal mee bezig te zijn. Het nodigt meteen uit om samen een verhaal te maken.

Computer

De computer kun je prima gebruiken om een verhaal te vertellen. Kinderen leren een game te ontwikkelen of een (virtuele) wereld vorm te geven met hun eigen verhaal.

Blog

Een blog maken kan in de vorm van een vlog, podcast of column. Kinderen leren hiermee hun gedachten om te zetten in een verhaal om zo hun boodschap over te brengen.

Fun

Ik kan de klas of school ook een leuke dag bezorgen. Gewoon voor de fun. Denk bijvoorbeeld aan een lipdub of een improvisatiebattle.

Waarom kiezen voor mij?

flexibel

Ik pas mijn les of workshop aan terwijl ik bezig ben. Ik kijk wat er op dat moment nodig is.

Kwaliteit

Ik ben een ervaren acteur én ICT-er en ik geef al jaren les aan kinderen.

Verrassing

Je kunt meer dan je denkt. Gun je klas of groep de ontdekking dat ze zichzelf kunnen verrassen!

Creativiteit

Creatieve mensen zijn gelukkiger en presteren beter. Ik stimuleer deze gave.