Blog

Er zijn verschillende manieren om een verhaal te vertellen. Een blog is een mooie vorm om je gedachten in vast te leggen. Dat kan met een Vlog of een Podcast. Beide vormen geven kinderen houvast om te vertellen wat ze bezig houdt. Ik behandel niet alleen de techniek, maar vooral hoe je je verhaal structureert en aantrekkelijk maakt voor kijkers of luisteraars. De Mediawijsheid workshop is vooral bedoeld om de kinderen wegwijs te maken in de Social Media en hen aan te zetten erover na te denken wat de gevolgen kunnen zijn van wat ze op Social Media doen.

De bovengenoemde duur en kosten van de workshops zijn gebaseerd op een enkele les. Er kunnen ook ook combinaties gemaakt worden (bijvoorbeeld Mediawijsheid en Vlog maken) en dan geef ik korting. De workshop Game maken kan ook uit meerdere lessen bestaan, waarbij de kinderen dieper ingaan op de stof.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat ik per dag en in totaal geboekt wordt. Een enkele workshop van 1,5 uur kost bijvoorbeeld € 175, terwijl een hele dag workshop(s) € 450 kost. Bij langere trajecten kan ik nog meer korting geven. Ik maak graag een offerte op maat.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. reiskosten á 35 cent per km.